SafeSignal is Hytera Partner in de Benelux

SafeSignal is Hytera Partner in de Benelux

2 januari 2016
/ / /
Comments Closed

Vanaf 2016 is SafeSignal een Hytera Partner voor al onze klanten in de Benelux. Dit betekent dat we het gehele Hytera gamma van analoge en digitale radiocommunicatie en bijbehorende accessoires aanbieden en ondersteuning leveren.

Aanbod

Naast licentievrije analoge oplossingen voor kleine bedrijven en locaties, bieden wij ook het gamma analoge licentieplichtige radio’s aan. Wij kunnen u hierbij helpen de nodige licenties te verkrijgen bij het Belgische BIPT en het Nederlandse Agentschap Telecom. Daarnaast voorzien wij ook de licentievrije en licentieplichtige digitale radio-oplossingen van Hytera.

Ondersteuning

Vooral voor onze klanten in Belgisch Limburg en zuidelijk Nederlands Limburg kan onze locatie en nabijheid de doorslag geven om voor Hytera te kiezen. Wij kunnen voor u een lokale dienst na verkoop aanbieden zonder dat uw defecte radio weken onderweg is naar service centra voor herstelling.

Comments are closed.